soubory ke stažení » kde nás najdete | historie | jak se stát členem | přihláška do TJ | žádost FAČR | návštěvní řád | stanovy TJ | kontakty

archivní článek

online 25.5.2014

Lužice B - Louka 1:1 (0:1)

84. Melichar

V sobotu 24. května hráči lužického béčka přivítali na domácí půdě fotbalisty Louky. Trenér Číhal měl k dispozici jen deset hráčů, chyběli Batrla, Bimka, Hasík, Mir. Skočík, Skoumal, Vričan i Zeman.

Utkání začalo převahou hostů, ale šanci si ani proti deseti dlouho nevytvořili. Lužičtí bez problémů odráželi akce soupeře, naopak hrozili z rychlých protiútoků a z dlouhých autů. Hosté přízemní střelou minuli bránu a o chvíli později hlavičkou po rohu mířili nad břevno. Na druhé straně mohl skórovat z úniku Mičulka, ale nezakončil. Podobně skončil nájezd Melichara, kterému nevyšla klička na brankáře. Nejblíže ke gólu měl stoper Vacenovský, který z přímáku trefil tyč a následnou dorážku Melichar přestřelil. Hráči Louky se ujali vedení po přesné přihrávce a ještě lepším zakončení. Šanci na vyrovnání Lužicím zvýšil Vávra, který utekl obraně a kapitán hostů ho zastavil i za cenu červené karty. První poločas tak oba týmy dohrály v deseti za stavu 0:1.

Ve druhé půli měli převahu domácí. Příležitostí na vyrovnání měli spoustu, ale chyběla lepší finální přihrávka nebo koncovka. Parádní výkon předvedl brankář Louky, který zastavil několik šancí Baníku, především další přímák Vacenovského. Na druhé straně si počínal jistě také Buchta. Přibližně dvacet minut před koncem zkomplikovalo honbu za vyrovnáním zranění Horníčka, který odstoupil ze zápasu a domácí dohrávali v devíti. Hosté měli kromě jednogólového náskoku výhodu také v tom, že mohli oživit hru střídáním. Poslední čtvrthodina se hrála nahoru dolů, ale více sil měli očividně domácí, především pak běžci v záloze Mokroš, Mičulka a Vávra. V posledních deseti minutách vrcholil tlak domácích, brankář Buchta dokonce opustil branku a šel do útoku podpořit tým při standardních situacích. Vyrovnat mohl po rohu Mokroš, ale brankář jeho přesnou hlavičku vytáhl na další roh. Ten golman Louky vyrazil zpátky k Ingrovi, který centrem na bližší tyč našel Melichara, jehož hlavičku sice brankář vyrazil nad sebe, ale nad břevno už nikoli. Lužičtí i v devíti vyrovnali a získali bod, který sice v tabulce nic neřeší, ale především odcházeli ze zápasu s hlavami nahoře.

Jaroslav MelicharMarek Mičulka ~ Tomáš Němec ~ Michal Vávra ~ Luboš Horníček (72’ odstoupil)Michal Skočík ~ Jiří Mokroš ~ Martin IngrRobert VacenovskýJakub Buchta

Vzájemné zápasy:
25.5.2014Lužice B - Louka 1:1 (0:1)
6.4.2014Louka - Lužice B 3:2 (2:1)více >>
5.10.2013Lužice B - Louka 3:1 (1:1)více >>
18.8.2013Louka - Lužice B 4:1 (2:0)více >>
30.4.2005Lipov B - Lužice 1:0více >>
18.9.2004Lužice - Lipov B 2:0více >>
© 2005-2024, Martin Ingr email | verze 5.4
XHTML, CSS, JS, XML, PHP, MySQL, TXP