soubory ke stažení » kde nás najdete | historie | jak se stát členem | přihláška do TJ | žádost FAČR | návštěvní řád | stanovy TJ | kontakty

archivní článek

online 12.4.2014

Lužice B - Veselí B 1:5 (0:1)

81. Hasík

V sobotu 12. dubna se v Lužicích odehrálo utkání IV.B třídy mezi Lužicemi B a Veselím B. Podzimní zápas na Baníku skončil 2:2, ve Veselí hráči Lužic prohráli 3:1. Trenér Číhal měl k dispozici jen dvanáct hráčů, chyběli totiž Mokroš, Mir. Skočík, Skoumal, Tutovič, R. Vacenovský a Vričan.

Utkání začalo mírnou převahou domácích. Problémy veselské obraně dělal zejména rychlonohý Hasík, který se třikrát dostal do šestnáctky, ale spoluhráči jeho úniky nepodpořili. Hosté svou kombinační hrou začali domácí tým přehrávat, ale větší šanci si vytvořili až po chybné přihrávce lužického hráče. Vyrovnat mohl Němec, ale jeho střela skončila těsně vedle bližší tyčky. Naopak hosté mohli jít do dvoubrankového vedení, ale lužický brankář Buchta se proti soupeřově střele vyznamenal. Důležitý zákrok si připsal také brankář hostů, který zneškodnil Vávrovu přihrávku na nikým nebráněného Ingra. Do kabin se šlo za hratelného výsledku 0:1.

Úvod druhého poločasu přinesl velkou převahu hostů. Lužičtí hráči fyzicky odpadli, dva obránci dohrávali zranění, ale nebylo za koho střídat. Hosté toho dokonale využili a bleskově zvýšili na 5:0. Velký podíl na tom měl také pan pomezní z Veselí, kterému pojem fair-play nic neříkal, což mu vytýkali nejen domácí, ale také hlavní rozhodčí. Naštěstí pro domácí hráči Veselí výrazně polevili. Lužičtí si vytvořili několik vyložených šancí. Zeman pálil vysoko nad, Ingr ani v jedné ze dvou šancí vůbec nezakončil a několik šancí spálil také Hasík. Nakonec to byl právě on, kdo vstřelil čestný gól a snížil na konečných 1:5.

Jaroslav Melichar (63’ Bimka) ~ Martin BortlíkTomáš Němec ~ Michal Vávra ~ Tomáš Zeman ~ Tomáš HasíkMichal Skočík ~ Marek Mičulka ~ Martin IngrLukáš BatrlaJakub Buchta

Vzájemné zápasy:
31.5.2014Veselí B - Lužice B 4:0 (0:0)více >>
12.4.2014Lužice B - Veselí B 1:5 (0:1)
12.10.2013Veselí B - Lužice B 3:1 (1:0)více >>
25.8.2013Lužice B - Veselí B 2:2 (0:1)více >>
© 2005-2024, Martin Ingr email | verze 5.4
XHTML, CSS, JS, XML, PHP, MySQL, TXP