soubory ke stažení » kde nás najdete | historie | jak se stát členem | přihláška do TJ | žádost FAČR | návštěvní řád | stanovy TJ | kontakty

archivní článek

online 12.10.2013

Veselí B - Lužice B 3:1 (1:0)

77. Melichar

V sobotu 12. října nastoupili hráči lužického béčka ve Veselí proti tamní rezervě. Srpnový vzájemný zápas skončil na Baníku remízou 2:2. Trenér Číhal měl při pomoci M. Pazdery k dispozici jen třináct hráčů a při skládání sestavy musel hodně improvizovat. Chyběli brankář Buchta, obránci Mokroš, Mir. Skočík, Tutovič, Vričan i záložníci Holý, Horníček a Zeman. Z vítězné sestavy z minulého týdne zůstali jen dva hráči na stejném postu. Do brány se postavil Kos, na stoperovi si poprvé zahrál Ingr.

Utkání začalo velkou převahou domácích, ale své šance proměnit nedokázali. Stejný problém však měly Lužice, do slibných pozic se dostali Salajka, Hasík či Melichar, ale skórovat se jim nepodařilo. Jeden z tahounů mužstva Salajka se brzy zranil a v 15. minutě ho na hřišti vystřídal Michal Skočík, pro kterého to byl první zápas po více než dvou letech. Domácí dále tlačili, ale góly stále nepřicházely. Několikrát skvěle zasáhla lužická obrana, pár důležitých zákroků si připsal brankář Kos. Velkou šanci měli domácí hráči, když Kos vyběhl z brány, útočník však při snaze o přehození minul bránu. Už se zdálo, že hosté dokáží malý zázrak v podobě bezbrankového poločasového výsledku, ale domácí ještě před odchodem do kabin skórovali. Po rohu se míč od břevna odrazil na brankovou čáru, kde stoper Ingr ještě stihl zabránit gólu, ale míč se po jeho zákroku dostal jen k nikým nebráněnému domácímu hráči, který střílel do odkryté brány. Míč putující do brány zastavila Ingrova ruka a rozhodčí Zíma neváhal se zapískáním penalty, která se kopala i přesto, že akce nakonec skončila v lužické bráně. Domácí kapitán poslal míč k tyči a svůj tým do vedení.

Druhý poločas začal podle očekávání převahou domácích. Pěknou kombinací zvýšili na 2:0. Hráči Veselí diktovali tempo hry, byli prakticky neustále na míči, vytvořili si několik obrovských šancí. Jednou mířili jen těsně vedle tyčky, jednou z úhlu trefili tyč, jindy zasáhl brankář Kos. O zdramatizování zápasu se postaral Melichar, který po přihrávce Michala Skočíka překvapil brankáře a přesnou střelou snížil na 2:1. Domácí v posledních minutách vsadili všechno na útok, dopředu se vysunul i stoper Ingr. Slibnou šanci měl Vymyslický, ale bohužel nezakončil. Naopak domácí útočník v 89. minutě běžel sám na brankáře a zpečetil stav zápasu na konečných 3:1.

Marcel Bimka (46’ Vymyslický) ~ Lukáš Salajka (15’ Mich. Skočík)Tomáš Němec ~ Martin Bortlík ~ Michal Vávra ~ Jaroslav MelicharJan Skoumal ~ Filip Kříž ~ Tomáš HasíkMartin IngrLukáš Kos

Vzájemné zápasy:
31.5.2014Veselí B - Lužice B 4:0 (0:0)více >>
12.4.2014Lužice B - Veselí B 1:5 (0:1)více >>
12.10.2013Veselí B - Lužice B 3:1 (1:0)
25.8.2013Lužice B - Veselí B 2:2 (0:1)více >>
© 2005-2024, Martin Ingr email | verze 5.4
XHTML, CSS, JS, XML, PHP, MySQL, TXP