soubory ke stažení » kde nás najdete | historie | jak se stát členem | přihláška do TJ | žádost FAČR | návštěvní řád | stanovy TJ | kontakty

archivní článek

online 4.8.2013

Lužice B - Vnorovy B 0:4 (0:2)



K historicky prvnímu zápasu nastoupilo v neděli 4. srpna lužické béčko. Trenér Číhal měl k dispozici jen deset hráčů. Naštěstí na poslední chvíli sehnal jedenáctého Mokroše, který po konci minulé sezóny ukončil kariéru. Chyběli Bimka, Gegaj, Hasík, brankář Kos a Skoumal. Nesehraný lužický tým měl před sebou náročné utkání, a to nejen kvůli nemožnosti vystřídat fyzicky vyčerpané hráče v opravdu horkém počasí, ale také kvůli faktu, že se jim postavil možná nejsilnější soupeř skupiny.

Utkání začalo velkou převahou favorita z Vnorov. Hostům se dlouho nedařilo prosadit přes pozornou lužickou obranu a když se jim to několikrát podařilo, jejich akci zastavil výtečný Buchta. Kapitán domácích byl v brance velice užitečný také při standardních situacích soupeře, zlikvidoval několik skutečně nebezpečných rohů. Domácí se jen stěží dostávali na polovinu soupeře. Jediným nebezpečím pro hosty byl nepodařený centr Ingra, který brankář vytěsnil nad bránu. Lužice úspěšně bránily bezbrankovou remízu, ovšem jen do 40. minuty, kdy domácí obraně utekl útočník vnorovského béčka a v souboji jeden na jednoho překonal dosud výborného Buchtu. O tři minuty později hosté skórovali podruhé, po závaru před lužickou bránou měli hosté velké štěstí, míč se dostal k jejich volnému hráči a ten trefil odkrytou část brány. Do kabin se šlo za stavu 0:2.

Do druhého poločasu nastoupili domácí jak vyměnění. Soupeře poprvé v zápase zatlačili a vytvořili si velkou převahu. Vávrova střela jen těsně minula tyčku, Melichar trefil břevno, o několik chvil později nastřelil břevno také Vávra. Stejný hráč mířil v dobré pozici nad bránu a později znovu těsně vedle tyčky. Na druhé straně hosté překonali Buchtu, ale Ingr míč před brankovou čarou odkopl do bezpečí. Domácím snad nebylo souzeno vstřelit gól, ale bojovali statečně. Převahu Lužic zabrzdilo zranění Zemana. Lužické béčko hrálo několik minut v desíti, poté se Zeman na hřiště vrátil, byť silně indisponovaný. Deset minut před koncem si vnorovští krásně rozebrali lužickou obranu a střelou do prázdné brány zvýšili na 0:3. V poslední minutě si domácí vstřelili vlastní gól po dalším nebezpečném rohu hostů. Utkání skončilo jednoznačným vítězstvím lepšího mužstva, byť pro domácí dost krutým výsledkem.

Tomáš Němec ~ Jaroslav MelicharTomáš Zeman ~ Martin Bortlík ~ Filip Kříž ~ Luboš HorníčekJiří Mokroš ~ Michal Vávra ~ Martin IngrTomáš TutovičJakub Buchta

Vzájemné zápasy:
3.5.2014Vnorovy B - Lužice B 6:1 (3:0)více >>
29.3.2014Lužice B - Vnorovy B 1:3 (0:2)více >>
14.9.2013Vnorovy B - Lužice B 5:0 (3:0)více >>
4.8.2013Lužice B - Vnorovy B 0:4 (0:2)
9.4.2005Lužice - Vnorovy B 1:0více >>
28.8.2004Vnorovy B - Lužice 4:2více >>
© 2005-2024, Martin Ingr email | verze 5.4
XHTML, CSS, JS, XML, PHP, MySQL, TXP