soubory ke stažení » kde nás najdete | historie | jak se stát členem | přihláška do TJ | žádost FAČR | návštěvní řád | stanovy TJ | kontakty

archivní článek

online 8.6.2014

Lužice - Archlebov 0:1 (0:1)



V neděli 8. června nastoupili lužičtí fotbalisté na domácí půdě proti Archlebovu. Trenéři domácích měli k dispozici jen jedenáct hráčů. Chyběli Mitrík, Pazdera, Pecůch a Šuga.

Reportáž soupeře z portálu hodonínský-fotbal.cz:

V předposledním jarním kole 4.A třídy zavítal Archlebov na hřiště v tabulce třetích Lužic. Zápas asi neměl favorita, postavení v tabulce sice vyznívalo ve prospěch domácího mužstva, ale jarní výkony naopak favorizovaly mírně mužstvo hostujícího trenéra Bekera, neboť Lužice na jaře marně hledají svou podzimní formu, kdežto hostující mužstvo se celé jaro snaží opustit poslední příčku, kterou drží od podzimu.

Byl to zápas dvou rozdílných poločasů, v tom prvním měli míč na kopačkách více hostující hráči, lépe kombinovali a vypracovali si několik nadějných příležitostí, avšak žádná z nich neohrozila mladého brankáře Fojtů, domácí využívali především rychlých protiútoků do otevřené obrany hostů a po jednom takovém protiútoku orazítkoval Vacenovský břevno branky, do které se opět postavil zkušený Jandora.
Podle hesla “nedáš, dostaneš” se do vedení dostali hosté. Vrbík našel dlouhým lobem za obranu nabíhajícího Hrbotického, toho zastavil jen za cenu faulu v pokutovém území kapitán Balus a pro Vrbíka už nebyl problém proměnit pokutový kop a zajistit svému týmu vedení 1:0. Domácí hráči dohrávali posledních dvacet minut první půle v deseti hráčích, neboť po zranění jednoho hráče neměli na střídání nikoho, kdo by jej zastoupil. Hosté však žádnou další šanci neproměnili, když především Šedivý a Basta selhali ve svých v obrovských šancích.

Do druhé půle nastoupil domácí opět v jedenácti hráčích a byli mnohem nebezpečnější než v prvním poločase. Lépe kombinovali, drželi míč a prvních dvacet minut nepustili hosty z jejich poloviny. Hosté dokonce přežili i pokutový kop, který sudí Čápek nařídil po ruce hostujícího Machálka, kterou nastřelil domácí kapitán Balus. Domácího exekutora Hrušku však vychytal skvělým zákrokem brankář Jandora a udržel tak šance svého týmu na výhru v tomhle zápase.

Neúnosné horko si začalo vybírat daň na hráčích, hostující lodivod usoudil, že ze zatažené obrany se jeho tým prosadí především rychlými brejky, a tak poslal do útoku rychlonohé forwardy Fronka a Hrbotického. Po jednom takovém brejku vybojoval Hrbotický aut, a po dlouhém vhazování se míč dostal až k mladému dorostenci Jandorovi, který mohl z malého vápna definitivně rozhodnout, ale trefil pouze břevno domácí svatyně. Na druhé straně hostující obrana byla takřka nepropustná a udržela těsný náskok až do konce utkání. Zápasu by více slušela remíza, domácí mužstvo si především za druhý poločas branku zasloužilo, ale více štěstí si pro tentokráte přivezli hosté.

Lukáš Vacenovský ~ Daniel HolýTomáš Brhel ~ Jan Hruška ~ Filip Kříž ~ Martin RakvicaJaromír Polášek ~ Miroslav Finč ~ Milan LamačKamil BalusLuděk Fojtů

Vzájemné zápasy:
31.5.2015Archlebov - Lužice 0:6 (0:1)více >>
12.4.2015Lužice - Archlebov 1:0 (1:0)více >>
12.10.2014Archlebov - Lužice 1:1 (1:0)více >>
24.8.2014Lužice - Archlebov 4:0 (1:0)více >>
8.6.2014Lužice - Archlebov 0:1 (0:1)
20.4.2014Archlebov - Lužice 3:3 (1:3)více >>
20.10.2013Lužice - Archlebov 2:0 (1:0)více >>
1.9.2013Archlebov - Lužice 4:2 (0:2)více >>
© 2005-2024, Martin Ingr email | verze 5.4
XHTML, CSS, JS, XML, PHP, MySQL, TXP