soubory ke stažení » kde nás najdete | historie | jak se stát členem | přihláška do TJ | žádost FAČR | návštěvní řád | stanovy TJ | kontakty

archivní článek

online 1.5.2011

Velká nad Veličkou B - Lužice 2:4 (1:2)

34. a 65. Valdes, 31. Balus, 58. Šupa

Na prvního máje nastoupilo družstvo mužů v dopoledním netradičním čase na hřišti v Javorníku, kde hraje svá domácí utkání tým Velká nad Veličkou B. Trenér Staněk se ještě stále musel obejít bez zraněného Ševčíka, ale pomoct mužům přijeli dorostenci Pazdera s Danielem, kteří nastoupili v základní sestavě.

Začátek utkání nic zajímavého nepřinesl a hra se přelévala ze strany na stranu. Spousty nepřesností přerušila až první gólová situace po půlhodině hry. Balus si postavil míč k trestnému kopu a z velké vzdálenosti se štěstím otevřel skóre. Velký podíl na tomto gólu měl Pazdera, který do poslední chvíle clonil před domácím brankařem a toho pak míč přeskočil. Na další gól se čekalo jen asi tři minuty. Po tvrdé střele záložníka Čechovského se míč odrazil ze skrumáže asi na úroveň penalty, kde nabíhal Valdes a nekompromisní střelou k tyči upravil stav na 2:0. Přibližně pět minut před poločasem snížili domácí po závaru před brankou Lužic na 2:1 a ucítili šanci na zvrat.

Podle toho také začal druhý poločas velkým náporem domácích, který gradoval sérií trestných kopů zpoza hranice velkého vápna. Jeden z nich v 55. minutě po perfektním provedení skončil v pravé šibenici bezmocného brankáře Buchty, který jinak svůj tým v tomto utkání několika důležitými zákroky podržel. V 58. minutě přišel pro rozjeté domácí opět šok. Po další tvrdé a dobře mířené střele Čechovského neudržel gólman míč v náručí a střídající Šupa pohotovou dorážkou poslal opět hostující tým Lužic do vedení. Poslední hřebíček do rakve domácích přišel v 65. minutě. Po krásné kombinaci uprostřed hřiště vyslal kapitán hostů Měchura do šance útočníka Valdese a ten krásnou střelou vnějším nártem ke vzdálenější tyči uzavřel skóre na konečných 2:4.

V dalším kole hostí tým Lužic doma Kozojídky, tak nás přijďte podpořit!

Ondřej Pazdera (46’ Mokroš) ~ Petr Hasoň (46’ Šupa)Milan Daniel (66’ Šuga) ~ Jaroslav Měchura ~ Vít Čechovský ~ Michal ValdesKamil Balus ~ Miroslav Skočík ~ Miroslav FinčDušan MitríkJakub Buchta

Vzájemné zápasy:
1.5.2011Velká nad Veličkou B - Lužice 2:4 (1:2)
12.9.2010Lužice - Velká nad Veličkou B 0:0více >>
26.4.2009Lužice - Velká nad Veličkou B 3:0 (1:0)více >>
21.9.2008Velká nad Veličkou B - Lužice 5:3 (1:0)více >>
27.3.2005Lužice - Javorník 7:0více >>
15.8.2004Javorník - Lužice 1:1více >>
© 2005-2024, Martin Ingr email | verze 5.4
XHTML, CSS, JS, XML, PHP, MySQL, TXP